Accident cumplit în județul Buzău. Adolescent de 15 ani, mort după ce a intrat cu o mașină furată într-un stâlp

0
Publicat:

Un grav accident rutier în care au fost implicați doi adolescenți s-a produs în prima zi a lunii decembrie, pe raza comunei buzoiene Costești. Unul dintre tineri și-a pierdut viața, iar celălalt a ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp.

Mașina fusese furată. ARHIVĂ adevarul.ro
Mașina fusese furată. ARHIVĂ adevarul.ro

Evenimentul rutier s-a produs vineri, pe drumul comunal DC 156, în satul Budișteni, Costești. Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Buzău, cei doi tineri ar fi furat mașina implicată în accident.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Costești către Smeeni a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu decesul tânărului care s-ar fi aflat la volanul masinii, în vârstă de 15 ani, din Costești, dar și cu rănirea unui al ocupant, de 18 ani, din aceeași localitate”, informează IPJ Buzău.

Potrivit polițiștilor, persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, din primele cercetări efectuate de către polițiști a reiesit că, cei doi tineri ar fi sustras autoturismul, care se afla parcat în fața unui imobil, din localitatea Costești.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier pe DC 156 a fost restricționat in satul Budișteni, din cauza accidentului de circulație.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite