Vehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone nu vor mai circula prin Piaţa Unirii

0
Publicat:

Vehiculele cu o masă mai mare de 3,5 tone nu vor mai putea circula prin Piaţa Unirii, a informat, joi, Primăria Sectorului 4. Măsura nu se va aplica mijloacelor de transport în comun şi celor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Pasajul Unirii / Foto: Arhivă
Pasajul Unirii / Foto: Arhivă

Autoritatea locală a obţinut, joi, în cadrul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, acordul de principiu pentru restricţionarea accesului acestor vehicule în zona Pieței Unirii.

După aprobarea planului de sistematizare şi montarea indicatoarelor, în maximum 60 de zile, accesul vehiculelor cu o greutate ce depăşeşte 3,5 tone va fi interzis în Piaţa Unirii.

Solicitarea Primăriei Sectorului 4 în vederea restricţionării accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone în Piaţa Unirii a avut în vedere expertize tehnice efectuate la Pasajul Unirii şi planşeul Unirii. Conform documentelor, Pasajul Unirii prezintă o stare tehnică „nesatisfăcătoare".

Ieri, circulația rutieră a fost restricționată în zona Pieței Unirii, după ce s-a constat că sistemul rutier aflat deasupra planșeului Unirii și a pasajului rutier Unirii s-a tasat, a transmis Primăria Sectorului 4.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite