Nicușor Dan așteaptă explicații de la proiectantul care a realizat semnalizarea la Pasajul Unirii VIDEO

0
Publicat:

Nicușor Dan a precizat că îl va convoca pe acesta în Comisia de circulație de la nivelul Primăriei Municipiului București, pentru a vedea dacă e ceva de corectat acolo.

FOTO Facebook
FOTO Facebook

Primarul capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni că va cere explicații proiectantului care a realizat semnalizarea la Pasajul Unirii, acolo unde înainte de Crăciun a avut loc un grav accident de circulație.

Primarul a spus că Inspectoratul de Stat în Construcții efectuase cu doar o lună în urmă un control și concluziile au fost că "totul e în regulă".

„Nu vreau să ataşăm o tragedie de chestiunea asta - dar acolo am avut un control al Inspectoratului de Stat în Construcţii, cu o lună înainte, care a spus că totul e în regulă. Aşteptăm ca proiectantul, pentru că fiecare proiect de investiţie are nişte oameni care atestă cu semnătura lor, dată de autorităţile statului şi cu ştampila lor, dată de autorităţile statului, că este în regulă. Deci aşteptăm ca proiectantul care a făcut partea de semnalizare rutieră să vină în Comisia de circulaţie pentru a vedea dacă e de corectat ceva în ceea ce priveşte semnalizarea", a declarat Nicușor Dan într-o conferinţă de presă.

Pe 23 decembrie, un autocar plin cu turiști greci a intrat în limitatorul de înălţime aflat înaintea Pasajului Unirii.

Accidentul s-a soldat cu moartea unui bărbat de 53 de ani și rănirea altor 24 de persoane.

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri