Primele declarații ale șoferului care a rămas blocat în Pasajul Unirii. Ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferul care a rămas blocat cu camionul în Pasajul Unirii a spus că nu a văzut limitatorul de înălțime amplasat înainte de intrarea în pasaj, motiv pentru care a avut loc incidentul. Acesta a susținut și că nu era prezentă nicio mașină de poliție în zona pasajului, scrie Digi24.

Camionul a rămas blocat în Pasajul Unirii FOTO Captură video
Camionul a rămas blocat în Pasajul Unirii FOTO Captură video

Reporter: Îmi puteți spune ce s-a întâmplat?

Șofer: Nu am văzut indicatorul și atât.

Reporter: Ați văzut poliția înainte să intrați în pasaj?

Șofer: Nu, nu era.

O autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului Unirii, pe sensul dinspre Bd. Mărășești către Piața Universității. Autovehiculul a reușit să treacă de limitatoarele de înălțime, dar ulterior s-a blocat în tunel.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Brigăzii Rutiere au constatat faptul că autoutilitara avea efectuate modificări constructive neomologate (suprastructura metalică depășea dimensiunile vehiculului).

În acest context, conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Nu este primul incident la Pasajul Unirii.  Pe 23 decembrie, Pasajul Unirii a fost scena un grav accident rutier care a avut loc la după ce un autocar cu persoane de cetățenie greacă a agățat limitatorul de înălțime de la intrarea în tunel, în timp de circula pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii. Din păcate, o persoană a decedat.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite