Accidentul din Pasajul Unirii. Camionul avea suprastructura metalică supraînălțată

0
0
Publicat:

Cercetările efectuate în cazul accidentului din Pasajul Unirii de azi dimineață - când un camion s-a blocat în subteran - au scos la iveală că autoutilitara fusese modificată ilegal (suprastructura metalică depășea dimensiunile vehiculului).

Camionul blocat în Pasajul Unirii
Camionul blocat în Pasajul Unirii

În acest context, conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, au comunicat polițiștii.

Reamintim că, o autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului Unirii, pe sensul dinspre Bd. Marăsesti către Piața Universității. Autovehiculul a reușit să treacă de limitatoarele de înalțime, dar ulterior s-a blocat din cauza înălțimii.

Traficul rutier a fost restricționat pe banda 1 de circulație aproximativ 40 de minute, până când camionul a fost scos din pasaj, arată Brigada de Poliție Rutieră.

Pe 23 decembrie, Pasajul Unirii a fost scena un grav accident rutier care a avut loc la după ce un autocar cu persoane de cetățenie greacă a agățat limitatorul de înalțime de la intrarea în tuinel, în timp de circula pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii. Din păcate, o persoană a decedat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite