Încă un tir a fost aproape să rămână blocat în pasajul Unirii. Este al doilea incident în decurs de 48 de ore

0
Publicat:

Încă un tir a fost foarte aproape să rămână blocat în pasajul Unirii. Camionul din Turcia a fost oprit la doar câțiva zeci de metri de intrarea în tunelul deja cunoscut pentru accidentele grave care au avut loc de la redeschiderea circulației.

FOTO Digi24.ro
FOTO Digi24.ro

Norocul șoferului a fost că la fața locului se afla un echipaj de poliție care l-a oprit și l-a pus să se întoarcă din drum deoarece risca să rămână blocat la intrarea în tunel, așa cum s-a întâmplat și cu alte camioane care au depășit înălțimea admisă, relatează Digi24.

În septembrie 2022 a avut loc redeschiderea pasajului după renovarea aceastuia. De atunci au avut loc mai multe accidente, dintre care unul foarte grav în care o persoană și-a pierdut viața, după ce autocarul în care se afla a izbit din plin limitatorul de înălțime de la întrarea în tunel. 

Nici 48 de ore nu au trecut de la un alt incident, care a avut loc joi. Atunci un camion a rămas blocat chiar în mijlocul tunelului din pasajul Unirii. Șoferul a ignorat echipajul aflat la intrarea în pasaj, dar la jumătatea drumului și-a dat seama că nu poate continua și a rămas blocat. A fost nevoie de intervenția poliției locale și rutiere pentru a scoate mașina din pasaj fără să fie afectat traficul sau să aibă loc alte incidente. 

Știri InternePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite