Un bărbat a fost răpit din parcarea unui complex rezidențial din București. Unde a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O răpire ca în filme a avut loc în parcarea unui complex rezidențial din Capitală, în Sectorul 1. Un bărbat de 33 de ani a fost băgat cu forța într-o dubă de indivizi necunoscuți. 

Bărbatul a fost găsit la câțiva kilometri de complexul în care locuia. Foto: Arhivă
Bărbatul a fost găsit la câțiva kilometri de complexul în care locuia. Foto: Arhivă

Întâmplarea, care a avut loc în toiul zilei, a fost semnalată autorităților de paznicul complexului în care victima locuiește. 

Oamenii legii au dat de urma bărbatului de 33 de ani la puțin timp după incident. După ce l-au lovit, răpitorii l-au abandonat pe o stradă situată la câțiva kilometri de locul de unde a fost luat pe sus. 

Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul Elias. 

Vehiculul cu care s-au deplasat răpitorii a fost, totodată, abandonat pe Șoseaua Pipera.  În plus, audierile se vor desfășura la sediul Poliției Sector 1.

La data de 2 mai 2024, Poliția Capitalei - Secția 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuințe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinței sale.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate, care au demarat verificările, în vederea depistării autovehiculului în cauză.

În urma activităților specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către polițiști din cadrul Secției 6, pe o stradă din Sectorul 1.

Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima.

În acest moment sunt efectuate investigații, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor”, se arată în comunicatul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite