Scandalul dintre Ciucu și Dan continuă. Primarul Sectorului 6 îl acuză pe edilul general că minte și-i cere să emită un aviz de defrișare

0
Publicat:

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 îl acuză din nou pe primarul general, Nicușor Dan, că face afirmații mincinoase. Ciucu îl somează să emită un aviz pentru care a așteptat 7 luni.

Ciprian Ciucu Foto: Inquam
Ciprian Ciucu Foto: Inquam

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, îl somează pe primarul general să emită un aviz pentru lucrările din strada Valea Largă.

Ieri, domnul Primar General Nicușor Dan, prezent la o emisiune on-line, a făcut afirmația că nu este nevoie să se grăbească cu avizul pentru str. Valea Largă, întârziat cu 7 luni, deoarece Apa Nova nu ar fi ajuns cu lucrările în locul în care se impune eliberarea terenului de vegetația spontană. Uluitor.

Această informație este falsă. Dacă ar avea o comunicare normală cu mine, l-aș fi informat despre faptul că APA Nova si operatorul Acvatot aveau două echipe în teren. Prima lucrează în proximitatea vegetației spontane, finalizează un mare canal de retenție cu pompe. Cea de-a doua A FOST TRIMISĂ ÎN ALTĂ PARTE, a fost dezangajată. Ei au și alte lucrări, nu stau cu muncitorii degeba să se uite la oțetari. Acesta ar fi putut lucra deja la restul de canalizare, câteva sute de metri, până în Prelungirea Ghencea. Până acum și acest tronson ar fi fost gata, așa cum primul tronson este deja săpat.

Îl rog încă o dată pe domnul Primar General să ne emită avizul și să nu ne pună în pericol proiectul. Să îl emită cumva, cu transplantare, cum vrea domnia sa, dar să-l emită. Au trecut totuși, 7 luni, pentru Dumnezeu!”, scrie Ciucu.

Nu este prima dată când Ciucu – fostul șef al PNL București – se războiește cu primarul general pe acest subiect.

Cât timp să mai pierdem aiurea domnule Primar General, cât? Au trecut 3 săptămâni de când v-am cerut public (deoarece refuzați orice altă formă de comunicare – instituțională sau privată) să eliberați, respectând legea, avizul de defrișare pentru a putea continua lucrările la drumul expres Valea Largă. Asta înseamnă că au trecut 7 luni de când noi am depus inițial documentația pentru a primi avizul. Revin iarăși, public, să vă cer să respectați legea, să emiteți avizul! Ați promis public, că până pe data de 22 mai veți emite avizul. Încă o minciună, dintr-un lung șir, dar de data acesta ați mințit public”, i-a transmis fostul șef PNL București, Ciprian Ciucu, edilului Capitale, în urmă cu doar câteva zile.

Ciucu a mai precizat că întârzierea avizului nu îi face cinste primarului Capitalei: „Nu pot să îmi dau seama cu ce ne confruntăm. Să fie bătaie de joc la adresa bucureștenilor din Prelungirea Ghencea în special și a locuitorilor din Sectorul 6 în general? Să fie ceva personal cu mine, mă sabotați, deși v-am protejat mandatul și v-am câștigat cel puțin un an de liniște când eram Președintele PNL București? Să fie doar nepăsare și indolență? Să fie neputință? Orice ar fi, modul la care vă raportați la locuitorii Sectorului 6 NU vă face cinste. Mai ales că v-ați lansat campania electorală în Prelungirea Ghencea”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite