Primăria Sectorului 2 devine casa lui Moș Crăciun și poate fi vizitată

0
0

Primăria Sectorului 2 devine casa lui Moș Crăciun și se deschide luni seară pentru copii. De asemenea, luminile de sărbători se vor aprinde în toate parcurile din sector.

Primăria Sectorului 2 / Foto: Facebook
Primăria Sectorului 2 / Foto: Facebook

„În această seară, zona Parcului Obor, dar şi Primăria se animă de sărbătoare. Deschidem Primăria pentru toţi copiii din sectorul nostru, căci e preschimbată în Casa lui Moş Crăciun", au scris reprezentanţii autorităţii locale, luni, pe pagina de Facebook a instituţiei.

„Va fi cu dans, cu colinde, cu pictură şi nu numai. Iar Moşul îi va aştepta pe toţi să îi cunoască. (...) Pornim şi patinoarul din Parcul Obor. Aprindem iluminatul festiv în toate parcurile din Sectorul 2 şi montăm cutiile poştale ale Moşului. Toată luna decembrie va fi cu şi despre copii", a precizat primarul Radu Mihaiu. 

Luminiţele de Crăciun din Capitală

Luminiţele de sărbători au fost aprinse pe 1 decembrie în Capitală, aproape 3.000 de instalaţii luminoase împodobind marile bulevarde, precum: Magheru, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Bulevardul Lascăr Catargiu, bd. Kiseleff, Bulevardul Unirii şi Piaţa Presei Libere.

Instalațiile luminoase sunt aceleași din anii trecuți, nu au mai fost cumpărate sau închiriate alte echipamente.

În luna decembrie a anului trecut, Nicușor Dan menționa că PMB a cheltuit un milion de lei pentru iluminat, în vreme ce în anul 2020 a acordat 10 milioane de lei în acest scop. Edilul preciza că Primăria a utilizat toate instalațiile luminoase pe care le avea la dispoziție. 

București


Ultimele știri
Cele mai citite