Femeia agresată sexual într-un parc din București. Atacatorul, arestat

0
Publicat:

O femeie din București a trăit un adevărat coșmar după ce a fost agresată sexual de două ori în aceeași de zi și de către același bărbat. Acesta a fost depistat de polițiști și arestat preventiv. Inițial, el fusese reținut pentru 24 de ore. 

Agresorul și-a atacat victima de două ori
Agresorul și-a atacat victima de două ori

Potrivit anchetatorilor, fapta a avut loc marți, 14 noiembrie, în sectorul 5 al Capitalei. Femeia a declarat polițiștilor că individul a urmărit-o câteva străzi, iar apoi a agresat-o sexual într-un parc. 

„Secţia 17 Poliţie a fost sesizată, în 14 noiembrie, de către o femeie despre faptul că ar fi fost urmărită de un bărbat din zona unei treceri de pietoni până în proximitatea unui parc din Sectorul 5.  Ulterior, acesta ar fi agresat-o sexual, atingând-o într-o zonă intimă, în repetate rânduri, după care a părăsit zona”, se arată într-un comunicat. 

Agresorul, prins în aceeași zi

La scurt timp, însă, bărbatul s-ar fi întors și ar fi agresat-o pe femeie din nou. După ce a scăpat din mâinile atacatorului, aceasta a sunat la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns imediat la fața locului. În scurt timp, bărbatul a fost depistat, imobilizat și dus la secție pentru audieri. 

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv. 

Cercetările sunt continuate de către Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru agresiune sexuală în formă continuată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite