Violatorul Melindei, declarații halucinante: „Ea voia să fim împreună”. Adolescenta din Sighetu Marmației refuză să se întoarcă acasă

0
Publicat:

O poveste tulburătoare a ieșit la iveală, odată cu găsirea fetei de 13 ani din Sighetu Marmației, care timp de șase zile ar fi fost sechestrată și violată. Povestea acestei tragedii continuă să șocheze, cu atât mai mult prin prisma declarațiilor făcute de agresor.

Sara Melinda și bărbatul care a sechestrat-o FOTO Arhivă
Sara Melinda și bărbatul care a sechestrat-o FOTO Arhivă

Fata, pe nume Sara Melinda, a fost găsită după șase zile de la dispariție, dar decizia ei de a nu se întoarce acasă a pus autoritățile în dificultate. În timpul reconstituirii evenimentelor, s-au aflat detalii cutremurătoare.

Se pare că Sara îl cunoștea individul de 34 de ani, sub numele „mănușa albă” și primea frecvent droguri de la el. Mai mult decât atât, individul a șantajat-o cu poze indecente, amenințând că le va trimite mamei ei, care este profesoară, la școală.

Salvator sau agresor?

În ziua dispariției, individul a chemat-o din nou la el, iar când fata a refuzat, a continuat cu amenințările. Speriată că pozele sale vor deveni publice, Sara a fugit de acasă, ajungând în parcul Grădina Morii din Sighet, cu gândul de a-și pune capăt zilelor. A fost salvată de la înec, dar acest lucru a dus la începutul unui coșmar al abuzurilor.

Mihai Gherman, comisar șef IPJ Maramureș, dezvăluie că adolescenta a mai avut tentative de sinucidere în trecut, iar acum a fost salvată de răpitor.

„Şi în trecut a mai avut tentative de sinucidere! Din informaţiile noastre, şi acum a avut intenția de a se sinucidere şi această persoană a salvat-o de la înec”, a spus el, potrivit Observator News.

Bărbatul neagă acuzațiile

În discuția cu polițistul, agresorul neagă acuzațiile de viol, susținând că fata voia să fie cu el.

„Nu am violat-o domne, ea voia să fim împreună”, a declarat bărbatul, în fața anchetatorilor.

De asemenea, el a susținut că nu știa faptul că fata fusese dată dispărută.

„I-am zis să îşi continue şcoala şi să meargă mai departe. Nu am ştiut că e dispărută!”, a mai spus agresorul.

Fata nu vrea să se întoarcă acasă

Autoritățile se confruntă acum nu doar cu investigarea cazului, ci și cu motivul pentru care fata refuză să se întoarcă acasă. În prezent ea se află în grija statului și este posibil posibil să ajungă în plasament.

Familia fetei a fost contactată, iar autoritățile caută răspunsuri la întrebarea: „De ce Sara nu vrea să revină în familie?” În paralel, există semne de întrebare și cu privire la modul în care autoritățile au gestionat cazul, mai ales că individul în cauză era în vizorul DIICOT de 8 luni, iar drama ar fi putut fi prevenită.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite