Agresiune sexuală într-un parc din centrul Galațiului: Două fete de 13 și 17 ani au fost atinse în „zonele intime”

0
Publicat:

Agresiune într-un parc din centrul orașului Galați. Două fete de 13 și 17 ani au reclamat că au fost „atinse în zonele intime”, de un individ, în timp ce se aflau în parc. Ulterior, agresorul a fugit.

Agresorul a fost prins de polițiști FOTO: Poliția Română
Agresorul a fost prins de polițiști FOTO: Poliția Română

Potrivit Poliției, duminică, 24 septembrie 2023, la ora 15:25, la sediul Secției 1 de Poliție s-au prezentat două fete cu vârstele de 17, respectiv 13 ani, care au reclamat faptul că, în timp ce se aflau în parcul Mihai Eminescu, din municipiul Galați, un bărbat necunoscut le-ar fi atins în zonele intime. Ulterior, agresorul a părăsit parcul.

„În cel mai scurt timp, în zona indicată a fost dirijat un echipaj de poliție care, în baza semnalmentelor oferite de către cele două minore, a depistat și identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din municipiul Galați”, a transmis IPJ Galați.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul este diagnosticat cu o boală neuropsihică, motiv pentru care a fost transportat cu un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați la Spitalul Elisabeta Doamna Galați, unde a fost internat.

Polițiștii au descoperit un dosar penal pentru „infracțiunea de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut această faptă și luarea măsurilor legale care se impun”. 

Fete de 16 ani agresate sexual 

Două adolescente de 16 ani au fost agresate sexual și amenințate cu moartea într-un autobuz din Galați. Agresorul a fost reținut de polițiști, însă procurorii l-au lăsat în libertate.

Incidentul a avut loc într-un autobuz din Galați. Două adolescente, ambele cu vârsta de 16 ani, domiciliate în municipiul Galați, au sesizat polițiștii că, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, una dintre acestea ar fi fost atinsă în mod intenționat cu palma într-o zonă intimă de un bărbat necunoscut. 

„Totodată, bărbatul le-ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență fizică și chiar ar fi lovit-o pe cealaltă adolescentă cu piciorul în zona abdominală.  A fost prezentată și o filmare video în care apare și bărbatul reclamat”, a anunțat IPJ Galați.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite