Incendiu puternic la un hotel-restaurant din județul Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seară, la un hotel din comuna Mândra, județul Brașov. La această oră, pompierii se luptă cu flăcările care au cuprins întreg acoperișul clădirii.

Pompieri în misiune FOTO Arhivă
Pompieri în misiune FOTO Arhivă

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, incendiul a pornit de la coșul de fum al unui hotel-restaurant din localitatea brașoveană Mândra.

La fata locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară, o autocisternă cu apă ți un echipaj SMURD.

Incendiul se manifestă la acoperișul hotelului-restaurant „Fântânița Mândrei”, din localitatea Mândra, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

La ora difuzării acestui articol, au fost suplimentate forțele și mijloacele de intervenție cu o autospecială de stingere și două autoscisterne cu apă.

Persoanele care se aflau în interiorul clădirii au reușit să iasă singure din incintă.

La această oră, pompierii intervin pentru localizarea incendiului.

Incendiu și la Mănăstirea Sihăstria Putnei

Tot sâmbătă, trei anexe şi o chilie de la Mănăstirea Sihăstria Putnei, din localitatea Mitocu Bălan, au ars într-un incendiu izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată, a informat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

La faţa locului au intervenit pompierii din Târgu-Neamţ, cu trei autospeciale de stingere şi două motopompe şi voluntarii din Crăcăoani, scrie Agerpres.

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la trei anexe gospodăreşti şi o chilie ce aparţin Mănăstirii Sihăstria Putnei, cu posibilitatea propagării şi la locuinţă şi alte anexe. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars chilia din lemn cu bunurile din interior, trei anexe gospodăreşti, 100 metri cubi de lemn de foc şi 10 metri cubi de căpriori lemn", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Intervenția pentru stingerea incendiului de la Mănăstirea din Neamț a durat aproximativ șapte ore.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite