Incendiu la un magazin din mall-ul brașovean Coresi. Zeci de oameni au fost evacuați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit la magazinul Pepco din Coresi Street, la Coresi Mall din Brașov. Un panou electric a luat foc, motiv pentru care 80 de persoane au fost evacutate de urgență

Incendiu la Coresi Mall din Brașov FOTO newsbv.ro
Incendiu la Coresi Mall din Brașov FOTO newsbv.ro

Panoul electric al unui magazin din Coresi Mall din Brașov a luat foc și a produs panică printre clienții și angajații magazinului. Pompierii brașoveni au fost chemați să intervină și au reușit să stingă incendiul în foarte scurt timp.

„Am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la panoul electric al unui magazin din zona centrului comercial Coresi. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. S-au autoevacuat toate persoanele din magazin, aproximativ 80 de persoane (angajați ai magazinului și clienți). Incendiul a fost lichidat în scurt timp”, a precizat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Nu s-au înregistrat victime

Potrivit reprezentantului ISU Brașov, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Incendiul a avut loc la magazinul Pepco, situat pe Coresi Street, o zonă aflată la câteva sute de metri de clădirea principală care adăpostește Coresi Malll din cartierul brașovean Tractorul.

Coresi Mall este construit pe o parte din terenul fostei uzine Tractorul UTB. Centrul comercial este structurat în clădirea principală, care adăpostește mai multe magazine, un cinematograf, restaurante, un hipermarket și o zonă de birouri, plus o a doua zonă, situată de partea opusă a parcării, cu câteva magazine și o sală de fitness. 

Incendiul s-a produs la unul din magazinele situate în această a doua zonă a centrului comercial, unde fiecare magazin are intrare separată din stradă, astfel că nici evacuarea nu a fost una dificilă și s-a făcut suficient de repede încât să nu se înregistreze victime. 

De altfel, și intervenția pompierilor a fost una promptă, astfel că incendiul a fost stins când încă se afla într-o fază incipentă și nu a pus în pericol magazinele din preajmă. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite