Crimă urmată de sinucidere la Brăila. Un bărbat și-a înjunghiat nevasta, apoi s-a spânzurat

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din comuna brăileană Râmnicelu şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit în zona pieptului. Femeia a decedat, iar bărbatul s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Agresorul s-a sinucis imediat după ce și-a ucis soția FOTO arhivă Adevărul
Agresorul s-a sinucis imediat după ce și-a ucis soția FOTO arhivă Adevărul

Duminică, 18 decembrie, în jurul orei 20,45, poliţiştii din Brăila au fost sesizaţi printr-un apel la 112, de către un băiat în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi înjunghiat-o cu un cuţit pe mama sa.

„La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, iar din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soţia sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuţit în zona pieptului, după care a părăsit locuinţa”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

La faţa locului au intervenit şi echipajele medicale, pentru acordarea de ajutor de specialitate femeii, pe care au declarat-o decedată. În urma activităţilor de căutare, poliţiştii l-au găsit pe bărbat spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale într-un dosar penal deschis pentru infracţiunile de omor şi ucidere din culpă.

Crimă șocantă la Bacău

O altă crimă care șochează a avut loc pe 30 iulie 2022, în comuna băcăuană Gioseni. Un bărbat din localitate a înjunghiat o femeie de 35 de ani şi o fată de 10 ani, apoi s-a sinucis. Toţi trei au murit, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă.

„La data de 30 Iulie, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.  

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani şi o minoră de 10, ambele decedând.  

„Totodată, bărbatul în cauză şi-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viaţa”, au mai transmis poliţiştii.  

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite