Poliţiştii care au constatat o sinucidere n-au observat că la câţiva paşi era cadavrul unei femei omorâte de sinucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Tragedia a avut în Cepeşti, comuna Bogdăniţa, judeţul Vaslui. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au considerat că au de-a face cu o sinucidere şi nu au făcut o cercetare mai amănunţită. Câteva ore mai târziu, o rudă a descoperit şi cadavrul soţiei celui decedat, pe care acesta o ucisese înainte să îşi pună capăt zilelor.

O crimă înfiorătoare urmată de o sinucidere a zguduit miercuri, 27 iulie, comunitatea din satul  Cepeşti, comuna Bogdăniţa, judeţul Vaslui. Un copil şi-a găsit tatăl spânzurat şi şi-a anunţat fratele mai mare, care a alertat vecinii. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj SMURD, care nu a mai putut face nimic pentru a-I salva viaţa.

„La data de 27.07.2022, ora 12.25, Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din Cepeşti, comuna Bogdăniţa, judeţul Vaslui, a fost găsit decedat (spânzurat), în curtea locuinţei”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Oamenii legii au considerat că au de-a face cu o sinucidere, astfel că nu au efectuat o cercetare la faţa locului pentru a verifica dacă există şi o altă victimă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea necropsiei.

În seara aceleiaşi zile, o rudă a cuplului a găsit-o spânzurată într-o anexă a a casei şi pe soţia bărbatului, o femeie de 30 de ani. 

Victima prezenta urme de violenţă la nivelul capului şi se bănuieşte că aceasta a fost ucisă de soţul său pe fondul unei crize de gelozie. Bărbatul a înscenat apoi o sinucidere prin spânzurare şi şi-a pus capăt zilelor.

„Ulterior, la ora 20.31, Poliţia municipiului Bârlad a fost din nou sesizată, cu privire la faptul că a fost găsită decedată, respectiv spânzurată, şi soţia bărbatului decedat (30 de ani), într-o anexă din curtea locuinţei. Întrucât în cauză exista suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând a fi efectuate cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs cele doua decese”, spun reprezentanţii IPJ Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Vasluienii îşi vând voucherele sociale pentru că nu pot cumpăra băutură. Cu ce preţ se dau tichetele

Cum se munceşte la varianta ocolitoare a unui oraş din România. „Erau pe şantier cinci muncitori şi trei şefi”

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite