Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat şi-a strangulat partenera de viaţă, iar apoi s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii au găsit-o pe femeie decedată în casă, iar pe concubinul ei spânzurat într-un grajd. Cei care făcut descoperirea macabră au fost copiii femeii, care au sunat la 112.

Tragedia a avut loc în comuna gălăţeană Independenţa. O fată de 17 ani şi fratele ei de 9 ani şi-au găsit mama moartă în casă, iar tatăl vitreg atârna într-un ştreang în grajd. Au sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul celor doi.

Femeia de 32 de ani şi bărbatul de 42 de ani trăiau de 8 ani împreună, iar scandalurile se ţineau lanţ în casa lor. Potrivit primelor verificări, femeia a fost strangulată de partenerul său de viaţă, iar apoi acesta s-a spânzurat. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor calificat.

”Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că la data de 26.08.2021, într-un imobil din comuna Independenţa, judeţul Galaţi au fost identificate două cadavre, prezentând urme de violenţă asupra lor. În cauză s-a dispus efectuarea unor autopsii medico - legale, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul celor două persoane menţionate anterior. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bucureşti: Un bărbat suspectat că şi-a ucis soţia a fost găsit la patru zile după crimă

Crimă în cel mai scump cartier rezidenţial din Cluj. Un bărbat şi-a ucis mama: „Striga într-una că mama lui era diavolul”

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite