Biciclist din Brăila, băgat în arest pentru că plesnea peste fund elevele, în drumul lor spre şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat din Brăila a fost arestat pentru agresiunea sexuală. Potrivit anchetatorilor, individul se plimba pe bicicletă, iar când trecea pe lângă o elevă, o plesnea la fund.

Un brăilean a fost reclamat la Poliţie pentru distracţia sa: se plimba cu bicicleta şi lovea la fund fetele care mergeau la şcoală.

”S-a reţinut că, la data de 09.02.2022, în jurul orei 6,40, în timp ce se afla pe bicicletă, inculpatul a urmărit-o pe persoana vătămată minoră, după care a lovit-o cu palma în zona dorsală, peste fese, în timp ce aceasta se îndrepta către şcoala unde învăţa”, au stabilit procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

În aceeaşi zi şi în acelaşi interval de timp, bărbatul a agresat o altă adolescentă în acelaşi mod.

Pe 17 iunie, procurorii au cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a individului pentru două infracţiunii de agresiune sexuală. Cererea a fost admisă, iar bărbatul a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Câţi ani de închisoare a primit bărbatul care a terorizat un întreg oraş. Ataca femei în plină stradă, le tâlhărea şi le agresa sexual

Femeie cu handicap violată luni de zile de un angajat al Centrului  de Dizabilităţi care o avea în grijă

BrăilaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite