Bătrân zdrobit în bătaie pe o stradă din Bârlad, în timp ce copilul agresorului filma. „Gata, tati, gata!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a fost lovit cu palmele şi picioarele FOTO captură video
Bătrânul a fost lovit cu palmele şi picioarele FOTO captură video

Poliţiştii vasluieni face cercetări legate de o filmare apărută  pe o reţea de socializare, în care se vede cum un bătrân este lovit puternic cu palmele şi picioarele de către un bărbat. Totul s-a petrecut sub ochii copilului celui care comite agresiunea, care a filmat scena violentă.

O înregistrare video de o violenţă ieşită din comun a fost postată pe o reţea de socializare. În imagini se vede un bărbat care loveşte cu palma un bătrân, iar acesta cade din picioare sub forţa loviturii. 

Agresorul începe apoi să îl lovească cu picioarele pe bătrân în piept şi în zona capului.

„Te rog, gata, nu mai pot!”, „Cu nimeni nu am nicio treabă, numai cu mine!”, îi spune victima individului care îl loveşte fără încetare, în încercarea de a scăpa de furia agresorului.

Ploaia de lovituri încetează după ce copilul bătăuşului îi cere să se oprească: „Gata, tati, gata!”. Nu înainte ca bărbatul să îl mai lovească odată pe bătrân cu piciorul în faţă.

Poliţiştii s-au sesizat în acest caz şi au stabilit că incidentul a avut loc pe o stradă din Bârlad.

„Cu privire la materialul video, postat pe o reţea de socializare, în care este prezentată agresiunea unui bărbat, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: 

La data de 8 iunie a.c., ora 22.00, Poliţia Municipiului Bârlad s-a sesizat cu privire la apariţia respectivului material video în spatiul public şi a dispus efectuarea de verificări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost produsă agresiunea. 

Ulterior, la ora 23.20, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, sora persoanei vătămate, cu privire la faptul că, în data de 30 mai 2022, în zona străzii Siret din municipiul Barlad, fratele său, bărbat de 61 de ani, ar fi fost agresat şi ameninţat. În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate şi dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La scurt timp, agresorul a fost identificat. ”Un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost identificat şi urmează a fi condus la sediul Poliţiei municipiului Bârlad, pentru audieri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Violatorul în serie care a semănat groază în două oraşe. Îşi căuta victime pe stradă, la şcoli, în blocuri şi în creşe

Lovitură de teatru în cazul fetiţei răpite şi violate până la leşin. Cine este adevăratul violator

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite