Pedeapsa primită de românul care l-a lovit în plin cu maşina pe agresorul fratelui său, ca să se răzbune. „Mai eşti şmecher?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina folosită pentru accidentarea gravă a tânărului de 30 de ani FOTO obiectivbr.ro
Maşina folosită pentru accidentarea gravă a tânărului de 30 de ani FOTO obiectivbr.ro

Bărbatul a decis să îşi facă singur dreptate după ce a aflat că fratele său fusese înjunghiat şi l-a spulberat pe agresor cu maşina. Din cauza vitezei foarte mari, şoferul nu a mai reuşit să controleze maşina şi a intrat în gardul unei case de pe marginea şoselei.

Curtea de Apel Galaţi a pronunţat vedictul definitiv pe 23 iunie în dosarul celor doi tineri implicaţi într-un conflict violent pe 15 septembrie 2021, ce a avut loc pe strada Râmnicu Sărat din Brăila. Mihăiţă Mavroian, un bărbat de 37 de ani, a dat intenţionat cu maşina peste un tânăr de 30 de ani, care îi lovise fratele cu o baionetă.

Bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru tentativă la omor. În plus, judecătorii i-au confiscat şi maşina de care s-a folosit pentru comiterea faptei.

„Pe fondul unui conflict verbal spontan cu o persoană vătămată, a aplicat acesteia o lovitură în zona spatelui, cu un corp tăietor înţepător, tip baionetă, în lungime totală de 31,5 centimetri, cauzându-i astfel o plagă tăiată ce a necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale”, au stabilit anchetatorii cum a început totul.

Extrem de supărat că fratele său urma să fie spitalizat în urma loviturii primite cu baioneta, bărbatul de 37 de ani s-a urcat în maşină alături de alţi doi membri ai familiei şi a plecat în trombă spre locuinţa agresorului. La observat pe acesta pe marginea şoselei şi a luat pe loc decizia să îl calce cu maşina.

Acroşat cu aproape 80 kilometri pe oră

”În acest context, în după-amiaza aceleaşi zile, în jurul orei 12,41, primul inculpat, aflând că fratele său (persoana vătămată sus-menţionată) a fost agresat fizic, s-a urcat la volanul autoturismului personal, însoţit de alţi doi membri de familie, şi a condus spre locuinţa celui de-al doilea inculpat, care se afla pe marginea carosabilului, în dreptul imobilului în care locuia. Observându-l, primul inculpat a accelerat până la viteza de 78,9 km/h, a virat intenţionat dreapta cu direcţia către acesta, l-a lovit în plin şi i-a cauzat un traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală stângă, contuzii la membrele superioare/inferioare, precum şi numeroase excoriaţii”, se menţionează în rechizitoriu.

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată în apropierea locului unde a avut loc incidentul rutier. Pe imagini se vede cum bărbatul de 37 de ani accelerează puternic şi îl acroşează pe tânărul de 30 de ani. Din cauza vitezei foarte mari, şoferul nu a mai reuşit să controleze maşina şi a intrat în gardul unei case din apropiere. 

Imediat după aceea, Mihăiţă Mavroian se dă jos din maşină şi începe să strige: „Ai murit, mă? Mai eşti şmecher?” Medicii au transportat victima la spital, iar agresorul a fost arestat.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Calvarul copilului român internat în Danemarca cu suspiciune de „sindromul bebeluşului scuturat” s-a încheiat. Cine îl ia în grijă

Ce au descoperit inspectorii RAR Vaslui la verificarea unei maşini de servicii funerare. „Aşa e oferta la ei, încă o moarte din partea casei”

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite