Copil bătut de un fermier din Brăila pentru că i-a furat două maşini şi le-a avariat în timp ce se plimba cu ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină la ferma unui localnic din Făurei, Brăila, pentru un bărbat a anunţat că fiul său de 14 ani fusese agresat de fermier. Băiatul furase cheile de la două maşini ale fermierului şi le-a provocat mai multe avarii.

Poliţiştii brăileni au fost sesizaţi pe 29 iunie cu privire la faptul că un copil de 14 ani din Făurei ar fi fost agresat de femier. 

Bărbatul şi-ar fi pierdut cumpătul şi l-a lovit când a descoperit că băiatul i-a furat cheile de la maşinile personale şi s-a plimbat cu acestea, iar pentru că nu avea abilităţi de şofer, le-a avariat.

Sesizarea la 112 a fost făcută de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din oraşul Făurei.

„În data de 27 iunie, minorul în vârstă de 14 ani, aflându-se în imobilul situat pe raza oraşului Făurei aparţinând unui bărbat de 41 de ani, din Făurei, ar fi sustras cheia de la autoturismul proprietatea bărbatului, ce se afla parcat într-o hală, pe care l-ar fi condus în interiorul curţii şi a lovit un tractor, provocând astfel distrugeri autoturismului. De asemenea, în data de 29 iunie, băiatul ar fi sustras cheia unui alt autovehicul aparţinând bărbatului în vârstă de 41 de ani, pe care l-ar fi condus în interiorul curţii, lovindu-l şi provocându-i distrugeri. Ca urmare a celor întâmplate, în data de 29 iunie, în jurul orei 19,30, bărbatul l-ar fi lovit pe minorul în vârstă de 14 ani. Minorul a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

De amintit este că şi bărbatul în vârstă de 41 de ani a sesizat Poliţia cu privire la cele întâmplate, fiind deschis un dosar penal pentru furt în scop de folosinţă în formă tentativei şi distrugere.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum funcţionează furtul prin metoda „recenzarea populaţiei“. Detaliile care îi dau de gol pe hoţi

Drama unei fete de la un centru de plasament: sedusă şi obligată să se prostitueze. Un dentist din Brăila, printre proxeneţi

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite