Adolescentă exploatată sexual de traficanţii de droguri. Ce au găsit poliţiştii la percheziţiile domiciliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: breakingnews.md
Foto: breakingnews.md

Trei persoane au fost reţinute şi alte trei sunt cercetate sub control judiciar, în urma unei acţiuni a  poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri şi trafic de persoane.

Pe 9 februarie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila, au efectuat 7 percheziţii la imobilele folosite de 11 membri ai unei grupări care, începând cu luna noiembrie 2019, au comis infracţiuni de trafic de droguri şi trafic de persoane.

”Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi constituit un grup infracţional organizat, ar fi efectuat operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi ar fi exploatat sexual o minoră, în municipiul Brăila”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate 70 de grame de haşiş, 140  de grame de substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde, 13 grame de substanţă pulverulentă, albă, 3 ţigarete confecţionate artizanal şi 7 telefoane mobile.

Procurorii DIICOT Brăila au reţinut, pe bază de ordonanţă, doi bărbaţi, de 38 şi 29 de ani, precum şi o femeie, de 38 de ani.  Pentru alţi trei tineri, de 17, 21 şi 26 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar.

captura canabis Braila 3

Drogurile descoperite de poliţişti în urma percheziţiilor FOTO IPJ Brăila

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Droguri vândute la petreceri „techno”. Traficanţii de substanţe interzise au fost arestaţi VIDEO

Infecţiile cu HIV şi hepatitele virale explodează la Bucureşti. Consumatorii de droguri injectabile nu mai primesc seringi gratuite

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite