Droguri vândute la petreceri „techno”. Traficanţii de substanţe interzise au fost arestaţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Droguri confiscate de poliţişti / FOTO: DIICOT
Droguri confiscate de poliţişti / FOTO: DIICOT

O parte dintre presupuşii traficanţi de droguri au fost prinşi în flagrant pe parcursul cercetărilor procurorilor DIICOT, în timp ce încercau să comercializeze diverse cantităţi de droguri.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei inculpaţi şi măsura controlului judiciar faţă de alţi doi inculpaţi pentru trafic de droguri risc şi de mare risc.

În cauză s-a reţinut faptul că, inculpaţii au achiziţionat cantităţi importante de droguri de risc şi mare risc, pe care le-au comercializat pe piaţa ilicită din municipiul Iaşi şi la petrecerile cu profil tehno, obţinând astfel importante beneficii materiale. 

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi şi Biroul Teritorial Vaslui, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, făcut trei percheziţii domiciliare, în judeţul Iaşi, în urma cărora au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA comprimate, amfetamină, ketamină), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi alte bunuri.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Spitalul din Mangalia a furnizat curent, timp de 15 ani, unui cartier de case

Înregistrările video care dovedesc planul de asasinare a jurnalistului Dragoş Boţa: „De cinci ani ăla scrie de mine. O să-l împuşcăm”

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite