O femeie a fost omorâtă cu bestialitate într-o gară din Botoşani. Poliţia suspectează un recidivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia ucisă locuia într-o comună din Botoşani şi făcea zilnic naveta cu trenul. Se pare că a fost urmărită de un recidivist care a tâlhărit-o şi mai apoi a omorât-o în gara de la Zlătunoaia. Criminalul i-a aruncat trupul pe un câmp din apropiere. Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi.

Maria Apetroaie avea 45 de ani şi făcea se pare de ani de zile naveta cu trenul de la Truşeşti de unde lucra până la Albeşti acolo unde locuia împreună cu familia.  În urmă cu aproape o săptămână nu s-a mai întors acasă. Familia disperată a cerut ajutorul Poliţiei. 

Abia după cinci zile femeia a fost descoperită moartă pe un câmp din apropierea haltei Zlătunoiaia, la doi kilometri de casa unde locuia aceasta.  Se presupune că Maria Apetroaie a fost urmărită şi mai apoi prinsă în gară, tâlhărită şi omorâtă. După ce i-a curmat zilele ucigaşul i-a aruncat trupul pe un câmp din apropiere. Deocamdată nu se ştie câţi bani avea la ea sau ce bunuri poseda. 

Poliţiştii îl bănuiesc pe un recidivist în vârstă de 27 de ani din Albeşti. Acesta abia a ieşit din puşcărie la începutul lunii ianuarie. Oamenii legii însă nu sunt încă siguri că el este autorul crimei. În momentul de faţă trupul femeii ucise a fost trimis la necropsie, pentru a se stabili exact modul în care a fost omorâtă.

citiţi şi:

Trei bărbaţi au fost reţinuţi în cazul în cazul femeii de afaceri omorâtă la Ciocana

VIDEO FOTO Arma crimei din coaforul de la Iaşi: gelozie, alcool şi antidepresive. Cum îşi apără România cetăţenii de persoanele cu probleme psihice

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite