Lovitură grea pentru PNL Botoşani. Vicepreşedintele filialei judeţene, Ionică Nechifor, ar putea prelua conducerea Partidului Conservator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionica Nechifor vicepreşedintele PNL Botoşani ar putea să preia conducerea Partidului Conservator
Ionica Nechifor vicepreşedintele PNL Botoşani ar putea să preia conducerea Partidului Conservator

Se înmulţesc problemele pentru PNL la Botoşani. După ce Relu Târzioru unul dintre vicepreşedinţii filialei judeţene a ”dezertat” în tabăra social-democraţilor, vine şi rândul altui vicepreşedinte să treacă de cealaltă parte a baricadei. Ionică Nechifor este chemat să preia conducerea Partidului Conservator la Botoşani.

Prima mare lovitură primită de liberalii botoşăneni a fost plecarea, primarului de Săveni şi vicepreşedintele PNL Botoşani, Relu Târzioru în tabăra PSD, chiar înainte de alegerile europarlamentare. 

Dealtfel, Relu Târzioru a şi contribuit la ”dezastrul” înregistrat de PNL în zona Săveniului. După toate acestea a venit rândul ”mâinii drepte” a şefului PNL de la Botoşani, Florin Ţurcanu să fie tentat să schimbe tabăra. 

Este vorba de Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi şi cel de-al doilea vicepreşedinte al fililealei judeţene PNL. Acesta a fost invitat de Partidul Conservator să preia funcţia de şef al filialei judeţene Botoşani. Ionică Nechifor a precizat că deocamdată rămâne în PNL dar se va mai gândi fiind pe de o parte tentat să facă mutarea de cealaltă parte a baricadei politice.  

”Recunosc au fost discuţii. Am fost propus în Biroul Permanent Naţional. În momentul de faţă rămân fidel PNL. Dar era vorba de creearea unei legături mai bune între agricultorii botoşăneni şi Ministerul Agriculturii, care este condus de şeful Partidului Conservator. Dar îmi doresc să nu mă mai implic aşa de mult în politică”, a precizat Ionică Nechifor. 

Postul de şef al filialei judeţene a Partidului Conservator a fost vacantată după ce Paul Onişa şi-a dat demisia. Ionică Nechifor a avut un schimb de replici tăioase cu şeful PNL Botoşani, Florin Ţurcanu şi la începutul acestui an.

citiţi şi:

Silaghi a intrat în gura liberalilor după ce s-a înscris în PSD. „Ovidiu, îţi mai aminteşti cum plângeai în birou că dacă n-ai imunitate te umflă a doua zi?

Primul traseist din noul Parlament: un deputat PPDD va trece la PC

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite