La Botoşani, reclami şi câştigi. Primăria vrea să îi premieze pe botoşănenii care sesizează cele mai multe nereguli apărute în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii de la Primăria Botoşani vor să implementeze un soft prin care botoşănenii să poată face cunoscute problemele apărute în oraş.  Prin această metodă, spun oamenii din executivul Primăriei, edilii vor şti exact cu ce greutăţi se confruntă alegătorii şi ce ar mai trebui făcut prin urbe. Botoşăneanul cel mai zelos în sesizarea neregulilor va fi premiat.

După ore de ascultat botoşănenii cu diverse probleme în cadrul audienţelor, şefii de la Primăria Botoşani au venit cu o idee salvatoare atât pentru ei dar spun aceştia şi pentru botoşăneni. 

Este vorba de implementarea unui soft de sugestii şi reclamaţii online, care să fie sortate şi prezentate la obiect edililor de către oamenii din aparatul de specialitate al Primăriei.  

Se aşteaptă în principal sesizarea de probleme edilitare însoţite pe cât posibil de fotografii şi dovezi dar şi sugestii privind înfăţişarea oraşului. 

Pentru a stimula activitatea oamenilor pe site, Primăria pune la bătaie şi un premiu pentru cel care prezintă pe soft-ul respectiv cele mai multe şi mai pertinenete probleme de ordin administrativ sau edilitar. 

Încă nu a fost stabilită valoarea premiului.  ”Primii trei care vor trimite, vor fi premiaţi. Ne interesază problemele edilitare, problemele oraşului”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei. 

Şefii de la Primărie susţin că prin această metodă, oamenii nu vor mai fi nevoiţi să stea la cozi la audienţe şi nici nu există riscul să le fie rătăcite hârtiile cu sesizări.

citiţi şi:

Ce reclamă locuitorii Hunedoarei la primărie: lipsa investiţiilor şi gropile din carosabil sunt în topul sesizărilor

Ce reclamă braşovenii la Primărie? Câinii vagabonzi sunt în topul sesizărilor

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite