Incident şocant la Botoşani. Un bărbat şi-a dat foc în plină stradă după ce s-a certat cu soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost adus de urgenţă la spital FOTO Adevarul
Bărbatul a fost adus de urgenţă la spital FOTO Adevarul

Un botoşănean de 40 de ani şi-a dat foc în plină stradă. Şoferii care treceau prin zonă l-au stins cu extinctoarele. Bărbatul a recurs la acest gest extrem după ce s-ar fi certat cu soţia.

Un incident şocant a avut loc duminică seara în municipiul Botoşani. Pe strada I.C. Brătianu, un bărbat şi-a dat foc. Gestul extrem a fost făcut chiar în plină stradă printre maşini. Din cauza arsurilor grave, bărbatul a decedat la spital.

 Sinucidere din cauza certurilor conjugale

   

Ieri seara un bărbat de 40 de ani din municipiul Botoşani s-a certat rău cu soţia şi a decis să se sinucidă. S-a dus efectiv pe mijlocul drumului, s-a stropit cu diluant şi cu o brichetă şi-a dat foc. O parte a şoferilor care treceau prin zonă au oprit şi au reuşit să-l stingă cu extinctoarele de la maşini. 

În scurt timp a ajuns şi o ambulanţă la faţa locului. Deşi era grav rănit bărbatul a reuşit să urce singur în ambulanţă, conştient. La spital a intrat însă în stop cardio-respirator şi în scurt timp a decedat. Avea arsuri pe 70% din suprafaţa corpului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

O tânără s-a aruncat de la etaj, pe strada unde s-a petrecut tentativa de viol

O femeie din Brăila, dispărută de acasă din 24 iulie, a fost găsită moartă într-un râu din Vrancea. Ce au stabilit legiştii

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite