O femeie din Brăila, dispărută de acasă din 24 iulie, a fost găsită moartă într-un râu din Vrancea. Ce au stabilit legiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Numele ei este Adelina Smeu, avea 42 de ani şi după ce a plecat să-şi viziteze rudele din judeţul Vrancea nu s-a mai întors acasă. Ulterior, a fost găsită fără viaţă în râul Râmna, pe raza comunei Răstoaca. Anchetatorii au suspectat iniţial că femeia ar fi fost omorâtă.

Caz misterios şi tragic, în ultimele zile ale lunii iulie, în estul României. O femeie de 42 de ani din Brăila a fost găsită înecată într-un râu de pe raza comunei Răstoaca din judeţul Vrancea, la câteva zile după ce familia ei îi semnalase dispariţia.

Adelina Smeu, brăileanca dată dispărută de soţul ei în data de 24 iulie 2019, a fost găsită pe 29 iulie înecată în râul Râmna, un curs de apă cu adîncimea de nici o jumătate de metru. La faţa locului au ajuns echipaje de la poliţie, Ambulanţă, pompieri, dar nu s-a putu face nimic dat fiind că femeia era moartă de câteva zile, probabil chiar din ziua dispariţiei.

Corpul victimei era deja într-o stare avansată de putrefacţie, aşa că identificarea ei s-a făcut după bijuterii şi haine. Deşi nu păreau să existe urme de violenţă pe cadavru, oamenii legii au decis să ceară Serviciului de Medicină Legală o necropsie amănunţită.

Rezultatele au parvenit anchetatorilor pe 30 iulie, concluzia medicilor legişti fiind că moartea a survenit prin înec şi că lipsa oricăror semne de violenţă conduec la concluzia că este vorba despre o sinucidere sau despre un accident.

Potrivit membrilor familiei ei, femeia suferea de o depresie severă şi era sub tratament, însă este posibil să nu-şi fi luat medicamentele în cursul vizitei sale la rudele din Vrancea. Acestea din urmă au povestit că nu a existat, pe parcursul vizitei, niciun semn că femeia ar vrea să-şi ia zilele. Ea a plecat din sat spre Brăila, însă s-a înecat la numai câţiva kilometri distanţă de Răstoaca.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite