De ce este în stare un botoşănean pentru o bere: un beţiv a fost surprins traversând strada în patru labe şi în fundul gol în nordul Moldovei

0
0

Un botoşănean mort de beat a fost protagonistul unor scene hilare. După ce a ieşit dintr-un bar şi-a făcut nevoile în spatele unui bloc de locuinţe, a încercat să traverseze strada către următoarea crăşmă. Modul cum a reuşit să ajungă de cealaltă parte a străzii a stârnit hohote de râs.

Să fii sub influenţa alcoolului, să te lovească nevoile fiziologice şi în acelaşi timp să mai vrei o bere, este un buchet de senzaţii care pot genera o situaţie de cascadorii râsului. Un botoşănean a trăit totul pe pielea lui, ieri seară, într-un cartier din municipiul Botoşani. Ce a ieşit este greu de imaginat. 

În patru labe după o bere

Un botoşănean a ieşit ieri seară dintr-o crâşmă de la intersecţia străzii Octav Onicescu cu strada Pacea. Abia se ţinea pe picioare şi se pare a fost dat afară de barman. Scos la aerul rece, botoşăneanul a încercat să traverseze strada către următorul bar în speranţa că va mai primi o bere. 

În acelaşi timp nevoile fiziologice îşi cereau dreptul. Bărbatul a rezolvat orice contradicţie. Cu pantalonii pe vine a traversat strada către următoarea destinaţie bahică. Deşi nu reuşea să se ţină pe picioare, potrivit botosaninews.ro, bărbatul a făcut un ultim efort şi s-a strecurat către barul de pe cealaltă parte a străzii. Se spune că în local ar fi intrat la fel cum a traversat. Cert este că botoşăneanul a respectat regulile de circulaţie şi a reuşit să binedispună un cartier întreg.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

De ce beţivii spun întotdeauna adevărul. Specialiştii explică ce se întâmplă când mintea raţională ameţeşte, iar fluxul de neuroni devine extrem de lent

 

Rusia va lupta cu „sperietori” împotriva beţivilor. Milioane de dolari pentru a-i convinge pe ruşi să nu mai bea alcool

Mai multe - Botoşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite