Crimă înfiorătoare la Botoșani. Și-a omorât concubina, apoi a anunțat grozăvia la 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 47 de ani din județul Botoșani și-o omorât concubina. Săteanul i-a tăiat gâtul apoi a sunat singur la 112 pentru a se preda. Anterior încercase să se sinucidă.

Bărbatul a chemat singur Poliția pentru a se preda FOTO Adevărul
Bărbatul a chemat singur Poliția pentru a se preda FOTO Adevărul

Crimă îngrozitoare într-un sat din județul Botoșani. Un bărbat și-a ucis concubina fără un motiv aparent. Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni în satul Cordăreni, în comuna cu același nume, în județul Botoșani.

Crima a fost anunțată chiar de făptaș. Mai precis, prin apel 112 polițiștii au fost anunțați de un bărbat de 47 de ani din Cordăreni că și-a omorât concubina. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit o femeie de 39 de ani cu gâtul tăiat, întinsă pe un pat. Făptașul a recunoscut crima și nu a opus rezistență.

După ce și-a ucis partenera săteanul ar fi încercat să se spânzure, dar a renunțat și a sunat la 112. Deocamdată nu se știe motivul crimei, mai ales că între cei doi nu exista un conflict cunoscut și nici un istoric al violenței în familie.

Victima era din județul Hunedoara, dar venise la Botoșani pentru a trăi alături de cel care a ajuns să-i ia zilele. Botoșăneanul a fost reținut și este cercetat pentru omor. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite