Crimă la Codlea. Soți găsiți într-o baltă de sânge. Nora lor a anunțat Poliția

0
Publicat:

O femeie din Brașov a alertat poliția în momentul în care a văzut că nu poate lua legătura cu socrii ei din Codlea. Echipajul i-a găsit pe cei doi într-o baltă de sânge, iar soacra femeii era moartă. 

Poliția investighează crima de la Codlea FOTO Ioan Buciumar
Poliția investighează crima de la Codlea FOTO Ioan Buciumar

O crimă a îngrozit orașul brașovean Codlea, luni dimineața, 10 octombrie. O femeie din Brașov a văzut că socrii ei care locuiesc în Codlea nu răspund la telefon și a alertat Poliția, prin intermediul serviciului de urgență 112.

O echipă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea și Serviciului de Investigații Criminale Brașov, precum și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov s-a deplasat la locuința celor doi, de pe Aleea Petuniei din Codlea.

„Întrucât ușa locuinței era încuiată, s-a procedat la pătrunderea în locuință de către pompierii aflați la fața locului, în interiorul acesteia fiind depistate două persoane în stare de inconștiență, acestea fiind identificate ca fiind un bărbat, în vârstă de 67 ani, și o femeie, în vârstă de 65 ani, soț și soție, ambii din municipiul Codlea, județul Brașov”, a transmis comisarul șef Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul femeii, iar bărbatul a fost preluat și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În prezent, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Codlea este un orășel de provincie liniștit, cu puține evenimente care să scandalizeze comunitatea, chiar dacă aici există și o închisoare renumită în întreaga țară.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, spun că familia era una foarte liniștită și niciodată nu au auzit certuri sau scandaluri la ei. În plus, cei doi soți au copiii plecați în străinătate și nu aveau parte de multe vizite.

O vecină a victimelor spune că îi văzuse cu o seară înainte și a vorbit cu ei. Potrivit acesteia, cei doi soți veneau de la o plimbare prin pădurea aflată la nu foarte mare distanță de blocul în care locuiau.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite