Detenție pe viață pentru criminalul care și-a ucis fosta iubită în vârstă de doar 19 ani

0
Publicat:

Un tânăr de 20 ani din localitatea Bengești Ciocadia, Gorj, a fost condamnat de Tribunalul Gorj la detenție pe viață, pentru uciderea cu sânge rece a fostei sale iubite, o fată de 19 ani.

Raymond Căldăraru a fost condamnat la detenție pe viață Foto: Arhivă personală
Raymond Căldăraru a fost condamnat la detenție pe viață Foto: Arhivă personală

Raimond Călin Căldăraru, de 20 de ani, a înjunghiat-o, în vara anului trecut, pe fosta sa iubită, Denisa Martin, în vârstă de numai 19 ani. Instanța de judecată a stabilit că acesta se face vinovat de comiterea infracțiunii de omor calificat cu premeditare. Raimond Căldăraru a fost obligat de instanța de judecată să plătească despăgubiri de 200.000 de lei familiei victimei. 

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

A înjunghiat victima de mai multe ori

Crima care a fost comisă în vara anului 2021 a șocat opinia publică. Tânăra ceruse ajutorul Poliției, deoarece era amenințată și urmărită de către fostul iubit, după despărțirea de acesta, dar nu a fost ajutată de autorități, deși anunțase că este în pericol.

Denisa Martin a fost ucisă cu cruzime Foto: Arhivă personală/Facebook
Denisa Martin a fost ucisă cu cruzime Foto: Arhivă personală/Facebook

Denisa Martin a fost urmărită în trafic de Raimond Călin Căldăraru. Mașina în care se afla victima alături de alți prieteni a fost blocată de către criminal pe un drum din localitatea Baia de Fier.

Fata a fost prinsă și înjunghiată de mai multe ori cu un briceag, după care a fost urcată pe bancheta din spate a unui autoturism BMW, care a apoi a pornit în trombă spre Târgu Jiu. Mașina și trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsită în curtea unei locuințe din apropierea Poliției Municipale Târgu Jiu.

În jurul orelor 00.20, după oprirea acestui autoturism pe raza satului Cernădie, comuna Baia de Fier, suspectul a coborât din autoturism, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, situată în dreptul scaunului șoferului, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima“, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Ca să scape, fata a fugit către autoturismul unui alt martor. „A încercat să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reușit întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziționat deasupra acesteia şi a ridicat brațul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia“, descriu procurorii, pe baza mărturiilor.

Rănită extrem de grav, Denisa a mai trăit un pic după atac. „Imediat după aplicarea loviturilor, dar înainte de a interveni decesul victimei, suspectul a transportat-o pe aceasta în interiorul autoturismului său, lipsind-o în mod ilegal de libertate, după care a demarat cu viteză şi a transportat-o până în municipiul Târgu-Jiu, pe strada România Muncitoare, la locuința unei alte persoane”, au mai transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite