Copilă de 14 ani ucisă cu 25 de lovituri de cuțit în ajun de Anul Nou. Cine a comis crima înfiorătoare

0
Publicat:

O crimă înfiorătoare a avut loc în Ajunul Anului Nou, în localitatea Trușești, județul Botoșani. O copilă de 14 ani a fost înjunghiată în plină stradă. Atacatorul a fost reținut de polițiști.

Echipajele de Ambulanță nu au mai putut salva viața tinerei FOTO botosaneanul.ro
Echipajele de Ambulanță nu au mai putut salva viața tinerei FOTO botosaneanul.ro

Sâmbătă dimineață, în ultima zi a anului 2022, în județul Botoșani a avut loc o crimă care a șocat comunitatea. Incidentul a avut loc în localitatea Trușești, situată la peste 40 de kilometri de municipiul Botoșani. O copilă de 14 ani a fost ucisă în plină stradă de un tânăr de aproximativ 20 de ani.

Fata traversa podul rutier care străbate Trușeștiul, peste râul Jijia, când a fot atacată de tânăr.

Acesta a înjunghiat-o, cu un cuțit, de 25 de ori, în zona gâtului, abdomenului, toracelui. După atac, agresorul a fugit lăsându-și victima într-o baltă de sânge. Trecătorii au sunat la 112. Un echipaj de ambulanță a încercat să o resusciteze, dar în zadar. Fata era deja în șoc hemoragic și a decedat.

Principalul suspect, tânărul de 20 de ani bănuit de crimă, a fost prins în zona gării din Trușești, cel mai probabil încercând să se urce în primul tren. A fost reținut de polițiști și dus la audieri.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, tânărul fiind acuzat de omor. Conform publicației botoșănene Monitorul de Botoșani, atât copila de 14 ani dar și ucigașul se aflau în sistemul de protecție al statului, cazați într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani din comuna Trușești. Deocamdată nu se știe motivul comiterii crimei. 

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri