Crimă de Crăciun, în Dolj. Un tânăr de 25 de ani este căutat de polițiști după ce și-a ucis colegul de pahar

0
Publicat:

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Dolj, acuzat că a omorât un bărbat de 57 de ani din aceeaşi localitate, după care a fugit într-o direcţie necunoscută, este căutat de poliţişt, potrivit Agerpres.

Poliție. FOTO Facebook Poliția Română
Poliție. FOTO Facebook Poliția Română

 În dimineaţa zilei de 25 decembrie, poliţiştii Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi prin apel la 112, de o femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său, de 57 de ani, este decedat în locuinţă.

„Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj. În fapt, în cursul nopţii de 24 spre 25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul", precizează IPJ Dolj, potrivit Agerpres.

Tânărul de 25 de ani a fugit, imediat după comiterea faptei, într-o direcţie necunoscută. Poliția efectuează activităţi specifice în vederea prinderii acestuia.

Trupul bărbatului ucis a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Un procuror criminalist a preluat cercetătile. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Amintim că, tot luna aceasta, un bărbat de 46 de ani, din județul Teleorman, a decedat după ce a fost lovit cu un cuțit în inimă de către un rival, din cauza geloziei. Cei doi se aflau în stare de ebrietate.

 În octombrie 2022, o femeie a fost ucisă în grădina unei case din comuna Dănești, din județul Gorj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite