Crima odioasă de la Botoșani. Cum a fost prins principalul suspect de uciderea unei copile de 8 ani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul suspect al morții copilei de opt ani din Botoșani a fost prins după o mobilizare de forţe.

suspect botosani prins gif

Poliţiştii au dat de urma principalului suspect după ce au făcut filtre pe o rază de 40 de kilometri distanță. La căutări participă şi un elicopter. După ore de căutări, inclusiv cu elicopterul, principalul suspect a fost prins. S-a întors la locul faptei. 

"Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, prin vegetaţia din apropiere şi s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp, a fost prins şi imobilizat. Au fost trase şi două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Suspectul crimei a fost prins de oamenii legii FOTO Antena 3 CNN
Suspectul crimei a fost prins de oamenii legii FOTO Antena 3 CNN

Principalul suspect este unchiul prin alianță al copilei, un bărbat de 32 de ani, care la acest moment este dispărut, conform Click!

„Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră. Beneficem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava și a polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Suceava. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, informează Poliția Botoșani.

Fetița de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti, după ce vineri seară dispăruse de acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu, Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a părăsit domiciliul în jurul orei 20,00 pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, fără a mai reveni şi fără a ajunge la ruda spre care se îndreptase. Se pare că, înainte de a fi ucisă, minora a fost violată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite