O fetiţă de opt ani, care dispăruse de acasă, a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Înainte de a fi ucisă, a fost violată

0
Publicat:

O fetiţă de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti, după ce vineri seară dispăruse de acasă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, citat de Agerpres.

Fetița dispărută a fost găsită moartă
Fetița dispărută a fost găsită moartă

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu, Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a părăsit domiciliul în jurul orei 20,00 pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, fără a mai reveni şi fără a ajunge la ruda spre care se îndreptase.

Se pare că, înainte de a fi ucisă, minora a fost violată.

Pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.

Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră. Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava şi al poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava”, a precizat Nenişcu.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite