Coșmarul unei copile abuzate de întreaga familie. A fost agresată sexual de tată și violată de propriii frați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii au dat sentința într-un caz cutremurător petrecut în județul Botoșani. O copilă de 13 ani a fost abuzată de tată dar și de cei trei frați, instigați de mama fetei. Atât frații cât și părinții au primit ani de pușcărie pentru corupere de minori, viol și agresiune sexuală.

Copila a fost abuzată de tată dar și de frați FOTO Adevărul
Copila a fost abuzată de tată dar și de frați FOTO Adevărul

Judecătorii au dat sentința într-un caz tulburător petrecut acum trei ani, în județul Botoșani. Mai precis, o copilă de 15 ani din comuna Unțeni, județul Botoșani, a fost agresată sexual de tată și violată în mod repetat de proprii frați. În plus, mama acesteia nu numai că nu a intervenit, dar a încurajat comportamentul celorlalți membri ai familiei. 

Abuzată sexual de întreaga familie

În anul 2019, copila din Unțeni avea doar 13 ani. Atunci a început și calvarul său. Totul ar fi început cu atingerile indecente ale tatălui său, un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Acesta și-ar fi atins fiica, frecvent, împotriva voinței ei, în zonele intime. În plus, cei trei frați ai fetei, cu vârste cuprinse între 17 și 20 ani au obligat-o, folosind violența, să întrețină, de mai multe ori, raporturi sexuale cu aceștia.

În mod halucinant, mama copilei știa că este abuzată cumplit. Nu numai că nu a intervenit pentru a o salva, ba chiar a încurajat abuzul. Toată povestea a ieșit în cele din urmă la iveală, mai ales fiindcă fata nu a mai putut îndura coșmarul trăit în familie.

În vara anului trecut, tatăl dar și cei trei frați, au fost reținuți de polițiști. Au fost arestați preventiv.

Ani de pușcărie pentru frații și părinții abuzatori

Magistrații Judecătoriei Botoșani s-au pronunțat în cazul familiei de abuzatori. Conform sentinței dată de magistrați, tatăl copilei, a fost condamnat  la 10 ani și patru luni de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului, corupere sexuală a minorului în formă continuată, agresiune sexuală și tentativă de viol.

Mama fetei a fost condamnată la 10 ani și jumătate pentru rele tratamente aplicate minorilor, corupere sexuală și complicitate la agresiune sexuală. Doi dintre frați au primit câte șapte ani de închisoare fiecare, iar cel de-al treilea, fiind încă minor, trei ani într-un centru de detenție. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite