Doi poliţişti din mediul rural au fost atacaţi cu scânduri în timp ce aplanau un conflict. I-a salvat „arma” din dotare: spray-ul paralizant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi poliţişti au fost atacaţi cu o scândură FOTO: Arhivă/Adevărul
Cei doi poliţişti au fost atacaţi cu o scândură FOTO: Arhivă/Adevărul

Weekendul ce tocmai a trecut doi poliţişti din Bistriţa-Năsăud, mai exact din localitatea Josenii Bârgăului au fost atacaţi în timp ce încercau să aplaneze un conflict. Până la intervenţia mascaţilor, aceştia au fost salvaţi de spray-ul paralizat din dotare.

Incidentul s-a produs duminică după-masă, între localităţile Livezile şi Dorolea. Cei doi poliţişti, şeful de post din comuna Josenii Bârgăului şi un agent, au intervenit în aplanarea unui conflict, pe care unul dintre agresori îl avea chiar cu tatăl său, cu care făcuse un schimb de cai. 

Cum bărbatul trebuia să îi dea fiului său o diferenţă de bani pe care nu o avea, acesta din urmă a vrut să îi ia cu forţa un cal din grajd. Atunci, bărbatul a apelat la poliţie. 

Surse Adevărul.ro, spun că poliţiştii ajunşi la faţa locului s-au trezit atacaţi cu scânduri de către agresori. În acel moment, unul dintre oamenii legii a scos spray-ul paralizant din dotare şi a pulverizat spre agresori. 

Această „armă” i-a salvat pe poliţişti până la ajungerea mascaţilor, care i-au imobilizat pe agresori şi i-au dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Cei doi au fost reţinuţi în primă fază pentru 24 de ore, fiind ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Aceştia sunt cercetaţi pentru ultraj.

Unul dintre agresori a mai făcut 9 luni de închisoare, în 2016, pentru loviri şi alte violenţe, disturbarea liniştii publice şi ameninţare. 

Vă mai recomandăm: 

Un poliţist dintr-o comună bistriţeană, bătut măr de patru indivizi după ce a fost chemat să aplaneze un conflict

Un tânăr de 25 de ani a rănit cu un briceag doi poliţişti

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite