Ameninţată cu crosa de golf în urma unui conflict spontan. Agresorii sunt cercetaţi pentru port ilegal de obiecte periculoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au prins rapid pe tinerii implicaţi în altercaţie Foto: arhivă Adevărul
Poliţiştii i-au prins rapid pe tinerii implicaţi în altercaţie Foto: arhivă Adevărul

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani, au creat un incident penibil în Brăila, după ce au ameninţat o femeie cu o crosă de golf. Aceştia au fost identificaţi, iar pe numele lor a fost deschis un dosar penal.

Pe 23 aprilie, o brăileancă, în vârstă de 39 de ani, a sesizat, prin apel 112, faptul că a fost ameninţată cu acte de violenţă de către un grup de tineri.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani, din Brăila, care, în timp ce se aflau pe strada Andrei Cocoş, în urma unui conflict verbal spontan, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă pe reclamantă, folosindu-se de o crosă de golf.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au găsit crosa respectivă într-un autoturism ce se afla la faţa locului, stabilind faptul că aceasta îi aparţine unuia dintre tineri, în vârstă de 27 de ani. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Brăila, unde au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991R privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În cauză a fost deschis şi un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi port ilegal de obiecte periculoase, iar crosa de golf a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite