Un poliţist dintr-o comună bistriţeană, bătut măr de patru indivizi după ce a fost chemat să aplaneze un conflict

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii bistriţeni au decis să-l transporte pe agent la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca
Medicii bistriţeni au decis să-l transporte pe agent la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca

Un poliţist din comuna Nimigea a fost bătut măr duminică noaptea, după ce a fost chemat în localitatea Poienile Zagrei să aplaneze un conflict. Starea poliţistului e atât de gravă încât medicii au solicitat transportul la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

Incidentul s-a produs duminică noaptea în localitatea Poienile Zagrei. Patru bărbaţi de etnie romă cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani au luat la bătaie un bărbat de 52 de ani din Poienile Zagrei. Bărbatul bătut a plecat spre casă, unde se pare că-l aşteptau tinerii scandalagii, care îi spărgeau geamurile de la locuinţă.

La faţa locului a fost chemată poliţia, cel care a intervenit fiind agentul Marius Păcurar de la Nimigea. Agentul a încercat să-i potolească pe cei patru, însă a fost luat şi el la bătaie. După ce l-au bătut bine pe agent, cei patru s-au făcut nevăzuţi.

Agentul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, cu un traumatism cranio-cerebral şi cu mai multe fracturi costale. De asemenea, bărbatul s-a ales şi cu o fractură de orbită, care a şi necesitat transferul la Clinica de chirurgie maxilo-facială din Cluj-Napoca, unde va fi supus cel mai probabil unei intervenţii chirurgicale.

 „Se efectuează cercetări pentru ultraj. Agentul a fost chemat prin 112 să aplaneze un conflict, iar acolo a fost agresat de patru persoane. Cele patru persoane au fost identificate, însă nu a fost luată nicio măsură, încă se fac cercetări”, explică Prajea Gheorghe, procur din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Potrivit unor surse, doi dintre agresori au fost deja găsiţi, ceilalţi doi fiind încă căutaţi.


Vă mai recomandăm:
 

FOTO Răzbunare sângeroasă la Năsăud. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de fratele fostei iubite

FOTO Un rrom violent, care s-a prostituat în Italia, este printre bătăuşii care au lăsat un student într-o baltă de sânge pe o stradă din Cluj-Napoca

Instanţa îl obligă pe minorul bătăuş care a nenorocit un student în plină stradă în Cluj-Napoca să meargă la şcoală şi să nu intre în baruri

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite