Depozitul ecologic de la Tărpiu sub lupa DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Liviu Rusu acuzat că a dat cu subsemnatul la DNA pentru depozitul ecologic
Liviu Rusu acuzat că a dat cu subsemnatul la DNA pentru depozitul ecologic

Liderul opoziţiei în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud spune că sunt slabe şansele ca în două săptămâni primăriile să înceapă să depoziteze deşeuri în noul depozit ecologic

Consilierul judeţean Daniel Suciu a declarat că nu sunt şanse ca în zece zile să se înceapă depozitarea deşeurilor în depozitul ecologic de la Tărpiu. „Săptămâna trecută era un adevărtat scandal legat de depozitarea deşeurilor de la Valea Someşului, iar acum preşedintele CJ, Liviu Rusu spune că în două săptămâni depozitul va deveni funcţional. Mă îndoiesc că în zece zile vom putea depozita acolo deşeurile", susţine Suciu.

Consilierii opoziţiei spun că deşi depozitul a fost recepţionat joi, acolo sunt probleme foarte grave legate de licitaţii şi că DNA-ul s-a sesizat deja legat de această investiţie. „Vom fi extrem de atenţi în legătură cu licitaţiile care se vor face în continuare pentru stabilirea operatorilor care vor transporta deşeurile acolo pentru că licitaţiile de până acum ne-au arătat că sunt probleme. Avem informaţii că descinderea DNA-ului la Consiliul Judeţean a avut ca substrat şi acest proiect. Şi chiar dacă nu recunosc, ştim că Liviu Rusu şi vicepreşedintele Luca Iancu au dat deja cu subsemnatul la DNA", adaugă Daniel Suciu.

Consilierii PSD şi PNL spun că mai multe firme de casă ale actualei puteri au căştigat licitaţiile în legătură cu depozitul de la Tărpiu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite