Cum a pus la cale o tânără din Beclean un jaf în casa socrului surorii sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ancuţa Berinţan, alături de soţul său, albanezul Curri Nikolin FOTO:Facebook
Ancuţa Berinţan, alături de soţul său, albanezul Curri Nikolin FOTO:Facebook

În luna iunie, poliţiştii din Beclean erau surprinşi de un jaf ca în filme. Ţinta era un om de afaceri din oraş, care deţine o brutărie. Făptaşii făceau parte, culmea, din familia prin alianţă a acestuia, mai exact cea care a pus la cale totul era chiar sora nurorii sale, o tânără de 30 de ani.

Potrivit jafului petrecut în luna iunie  în oraşul Beclean stă tocmai sora nurorii celui păgubit, Ancuţa Berinţan o tânără de 30 de ani, ce provine dintr-o familie de penticostali.

Judecătoria Beclean a decis arestarea preventivă a tinerei pentru 30 de zile, aceasta fiind acuzată de furt calificat, după ce împreună cu soţul său albanez, Curri Nikolin  şi alţi doi prieteni l-au jefuit pe socrul surorii sale, care deţine o brutărie în oraşul Beclean.

 La jaful în urma căruia l-au lăsat pe omul de afaceri fără 100.000 de lei şi fără sistemul de stocare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video ale locuinţei au mai participat un bărbat de 38 de ani din Vatra Dornei, judeţul Suceava, precum şi o tânără de 24 de ani din Cluj-Napoca.

Poliţiştii au efectuat 7 percheziţii domiciliare în cele trei judeţe din care proveneau autorii, fiind ridicate aparatură electronică, bijuterii şi alte bunuri, instituindu-se şi sechestru pe două apartamente din Vatra Dornei şi respectiv Cluj-Napoca şi pe un autoturism, recuperându-se astfel prejudiciul cauzat.

Vă mai recomandăm:

Un macedonean acuzat că a comis un jaf de 770.000 de euro în Austria, arestat în România

Jaf  la drumul mare în localitatea Răcari. Ţiganii au furat marfa dintr-un TIR 

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri