Jaf în Beclean.Un om de afaceri s-a trezit fără 100.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore după ce au furat din casa unui om de afaceri din Beclean 100.000 de lei şi un sistem de supraveghere. Printre cei patru autori ai jafului se numără şi un cetăţean străin.

„4 persoane (un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, o tânără de 24 de ani din Cluj-Napoca, o femeie de 30 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud şi un cetăţean străin de 23 de ani) sunt bănuite că în data de 29 iunie ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat de 54 de ani din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, de unde ar fi sustras 100.000 de lei şi sistemul de stocare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video ale locuinţei,” precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

7 percheziţii domiciliare au efectuat poliţiştii din cele trei judeţe. În urma lor au fost ridicate aparatură electronică, bijuterii şi alte bunuri, instituindu-se şi sechestru pe două apartamente din Vatra Dornei şi respectiv Cluj-Napoca şi pe un autoturism. Astfel s-a recuperat prejudiciul cauzat.

Cele patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă.Vă mai recomandăm:

Un bărbat era să moară în vagonul cu motorină din care încerca să fure

Un taximetrist a „înscenat” o tâlhărie, pentru a ascunde faptul că şi-a pierdut banii

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri