Un tânăr de 24 de ani şi-a omorât tatăl cu un topor, după care a fugit lăsându-l într-o baltă de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loviturile de secure i-au fost fatale bărbatului de 63 de ani FOTO: Adevărul/Arhivă
Loviturile de secure i-au fost fatale bărbatului de 63 de ani FOTO: Adevărul/Arhivă

Miercuri după-masă, un tânăr de 24 de ani din Parva, în urma unui conflict spontan şi-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de topor. După ce şi-a omorât părintele tânărul a fugit în Bistriţa, unde a fost prins de poliţişti.

La ora 18:00, poliţiştii şi medicii au fost anunţaţi că în comuna Parva un tânăr se ceartă cu tatăl său. Ajunşi la faţa locului, medicii au făcut o descoperire macabră: un bărbat de 63 de ani zăcea mort în curtea casei, prezentând mai multe lovituri de topor, la nivelul capului.

„Din primele verificări s-a constatat că în urma unui conflict spontan, fiul în vârstă de 24 de ani, i-ar fi aplicat tatălui său, în vârstă de 63 de ani, lovituri cu un topor, care i-au cauzat decesul, după care a părăsit locul faptei”, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Poliţiştii l-au găsit pe tânăr o oră mai târziu în municipiul Bistriţa. Momentan nu se cunosc motivele care l-au determinat pe tânăr să-şi omoare părintele. Bărbatul de 63 de ani era paznic de meserie şi muncea în Parva, comuna sa de domiciliu.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite