Jaf  la drumul mare în localitatea Răcari. Ţiganii au furat marfa dintr-un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În anul 2011 un alt TIR  a fost jefuit în localitatea Coţofenii din Faţă de peste 100 de romi
În anul 2011 un alt TIR  a fost jefuit în localitatea Coţofenii din Faţă de peste 100 de romi

Un TIR răsturnat într-un şant în localitatea Răcari a fost jefuit de zeci de cetăţeni de etnie romă în doar câteva minute. Oamenii legii le-au întocmit hoţilor dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Zeci de cetăţeni de etnie romă au atacat în această seară un TIR plin cu bere, care s-a răsturnat în zona localităţii Răcari. Şoferul autocamionului a povestit că hoţii au reuşit să fure în doar câteva minute o bună parte din marfă. 

Paul Dima, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Olt, a pierdut în această dimineaţă controlul volanului şi a intrat cu autocamionul în şanţ. Bărbatul se întorcea de la Timişoara şi trebuia să ajungă la Bucureşti. Şoferul a declarat că le-a cerut hoţilor să îl ajute să mute navetele de bere dintr-un TIR în altul. Le-a promis suma de 600 de lei, însă cetăţenii de etnie romă l-au jefuit. „O parte din persoanele acuzate de furt au fost duse la audieri la sediul poliţiei din Filiaşi “, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Hoţii s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

În anul 2011 peste 100 de cetăţeni de etnie romă au jefuit în câteva minute un TIR plin cu alimente. Romii au organizat o adevărată petrecere cu produsele furate din autocamion.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite