Tânărul care şi-a decapitat tatăl cu lovituri de topor, reţinut. Vărul tatălui său ar putea fi acuzat de complicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost reţinut pentru 30 de zile FOTO: Adevărul/Arhivă
Tânărul a fost reţinut pentru 30 de zile FOTO: Adevărul/Arhivă

Tânărul de 24 de ani care şi-a decapitat tatăl cu mai multe lovituri de topor a fost reţinut pentru 30 de zile.Tot conflictul ar fi pornit de la 18.000 de euro pe care bătrânul i-ar fi luat după vânzarea unui teren, sumă pe care a refuzat să o împartă cu fiul său de 24 de ani. Verişorul bătrânului ar putea fi şi el acuzat de complicitate, după ce ar fi scăpat de arma crimei.

Tânărul de 24 de ani care a oripilat bistriţenii din comuna Parva îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, după ce poliţiştii l-au reţinut vineri seara pentru 24 de ore, iar sâmbătă s-a decis reţinerea lui pentru următoarea lună.

Vineri la ora 18:00 tânărul de 24 de ani s-a îmbătat şi s-a luat la harţă cu tatăl său cu care locuia în comuna Parva. Conflictul ar fi pornit de la un pământ pe care bătrânul l-a vândut cu 18.000 de euro, sumă pe care ar fi refuzat să o împartă cu fiul său.

Încă de când a început cearta între cei doi vecinii au anunţat poliţia şi ambulanţa. Atât poliţia, cât şi ambulanţa au ajuns prea târziu la faţa locului, bărbatul de 63 de ani fiind găsit decapitat în curtea casei sale .

Tânărul de 24 de ani şi-a omorât părintele cu mai multe lovituri de topor în zona capului şi a feţei chiar în curtea casei sale. După ce a comis odioasa crimă, tânărul a încercat să scape de topor, rugându-l pe vărul tatălui său să arunce arma crimei într-o grădină.

Fără să se gândească că astfel devine complicele nepotului său, bărbatul a luat toporul şi l-a aruncat într-o grădină din apropiere. Autorul crimei s-a făcut nevăzut, poliţiştii identificându-l o oră mai târziu în apropierea Gării Bistriţa Nord.

Bărbatul de 63 de ani era paznic la Primăria Comunei Parva, iar anul viitor urma să iasă la pensie.



Mai puteţi citi:

Un tânăr de 24 de ani şi-a omorât tatăl cu un topor, după care a fugit lăsându-l într-o baltă de sânge

Copil de 14 ani, înjunghiat mortal pe stradă, în Bistriţa. Autorul ar fi un minor de aceeaşi vârstă




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite