Sătean tăiat bucăți în curtea casei. A fost omorât cu săpăliga, iar câinii l-au sfâșiat

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din satul Bahna, comuna Pârgărești, județul Bacău, a fost găsit decedat și mutilat, în curtea casei sale. Cadavrul a fost descoperit duminică dimineața, 14 mai 2023.

Polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului mutilat FOTO arhivă Adevărul
Polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului mutilat FOTO arhivă Adevărul

O crimă oribilă a îngrozit comunitatea din satul băcăuan Bahna. Localnicii povestesc că victima ar fi avut un conflict cu un alt bărbat de vârstă apropiată din sat, sâmbătă seară, 13 mai 2023. Cei doi s-ar fi luat la ceartă de la un teren, iar conflictul a escaladat.

Victima ar fi fost lovită în mod repetat de agresor cu o săpăligă pentru răsaduri, a fost dezbrăcată de haine și, într-un mod sadic, i-ar fi fost tăiate părți din corp.

„Doamne, Dumnezeule mare, l-a tranșat, pur și simplu!”, a declarat un localnic, potrivit unupetrotus.ro.

Localnicii povestesc că agresorul i-ar fi mărturisit soției, când a ajuns acasă, de conflictul avut, însă i-ar fi ascuns adevărata dimensiune a ororii, spunându-i doar că și-a bătut victima, nu că ar fi și mutilat-o cu săpăliga.

Tot localnicii mai spun că agresorul, odată ajuns acasă, ar fi ascuns mai multe haine pline de sânge în portbagajul mașinii și că a doua zi, la biserică, soția sa, bănuind că este vorba despre ceva foarte grav, le-ar fi rugat pe alte femei din sat să meargă la victimă și să vadă în ce stare se află. Aceasta a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge.

„A fost masacru acolo, poliţiştii au găsit bucăţi din corpul omului împrăştiate prin toată curtea”, a declarat un alt localnic.

Anchetatorii nu exclud deocamdată nici ipoteza ca și câinii de pază ai victimei, care erau liberi în curte, să fi sfârtecat, și ei, cadavrul.

Polițiștii criminaliști și procurorii au stat o întreagă zi la Bahna pentru a face cercetarea la fața locului și a strânge probe. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor, iar dacă va fi găsit vinovat, autorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite