Momentul în care un șofer plonjează cu mașina în gol de pe un pod. Accidentul spectaculos a fost filmat VIDEO

0
Publicat:

Un șofer a fost protagonistul unui accident spectaculos în timp ce circula pe DN12A, pe raza localității Straja, comuna Asău. Bărbatul a plonjat cu mașina câțiva metri buni de pe un pod și a ajuns în grădina unei case.

Momentul în care mașina plonjează de pe șosea în curtea unei case FOTO captură video
Momentul în care mașina plonjează de pe șosea în curtea unei case FOTO captură video

Un accident rutier ce se putea încheia cu o dramă a avut loc zilele trecute în satul Straja, comuna Asău, județul Bacău.  Un șofer a pierdut controlul direcției într-o curbă și a plonjat cu mașina în grădina unor oameni.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată în zonă. Pe înregistrare se aude mai întâi un zgomot puternic de frână, iar apoi pe imagini se vede cum autovehiculul plonjează de pe șosea în curtea unei case din apropiere.

SURSA VIDEO MIHAI RAȘCA

În urma accidentului, doi pasageri din mașină, în vârstă de 27, respectiv 55 de ani, au suferit răni ușoare.

Șoferul, în vârstă de 32 de ani, a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele cuvinte ale unui tânăr care a murit într-un accident cumplit: „Ioane, zici că zboară, să mor eu!” 

Un alt accident rutier grav a fost filmat, discuțiile dintre șofer și un pasager fiind înregistrate chiar înainte ca mașina să se lovească violent de un stâlp de electricitate.

Discuțiile înregistrate în mașină, în seara în care a avut loc nenorocirea, sunt elocvente când vine vorba de viteza cu care mașina circula în acele momente fatidice. 

Jurnalul de Argeș a publicat, în exclusivitate, filmarea făcută, chiar cu câteva secunde înainte de tragedie, de către Andrei Canangiu, tânărul pasager care a murit în accident.

În înregistrare se vede bordul mașinii cu indicatorii de viteză, iar pe fundal se aude discuția dintre cei doi prieteni despre limita maximă pe care o poate atinge mașina (un Mercedes AMG GT S, cu peste 800 cai putere).

– Ia! E zero acuma.

– 100 km! Ha, ha!

– 200! Mamă, Ioane, zici că zboară, să mor eu! …

Înregistrarea se termină cu bubuitura provocată de impactul puternic.

În seara tragediei, cei doi tineri se întorceau de la o petrecere. Ionuț Enache a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit de un stâlp de electricitate, apoi de un copac.

Pasagerul, Andrei Canangiu, a murit pe loc. Șoferul a ajuns la Spitalul Județean. De aici a fost preluat cu elicopterul privat al iubitei sale, elvețianca milionară Anja Graf, și transportat în Elveția să se opereze, potrivit Jurnalului de Argeș.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite