Crimă în Joia Mare. Suspectul este chiar fiul victimei. „Se consuma pe viaţă şi pe moarte”

0
Publicat:

Cel care a anunțat Poliția este fiul celui decedat, un bărbat de 32 de ani, care este acum și principalul suspect în acest caz. Tânărul avea interdicție să se apropie de locuința tatălui său.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili modul în care s-a comis crima FOTO arhivă Adevărul
Polițiștii fac cercetări pentru a stabili modul în care s-a comis crima FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna băcăuană Zemeș a fost găsit mort în casă, după ce fiul său a anunțat Poliția.

Tânărul de 32 de ani susține că nu ştie ce s-a întâmplat cu tatăl său, dar nu a știut să explice ce căuta noaptea în locuința acestuia, deși avea un ordin de restricție pe numele său.

Bărbatul spune că și-a găsit tatăl inconștient în casă, iar un echipaj medical de pe ambulanța care a sosit la fața locului a constatat că victima decedase.

Au fost mereu, şi Poliţia tot timpul e la ei. Băiatul se îmbăta şi îl bătea pe tac-su. S-a mai plâns la poliţie că l-a bătut, dar îşi retrăgea plângerea”, a declarat un vecin.

Vecinii spun că tatăl și fiul său se certau des și nu de puține ori a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-I despărți.

„Cam el era tartorul, bătrânul. Nu contribuia cu nimic în familie. Din ce am auzit. Nu ştiu, nu am văzut. Se consuma pe viaţă şi pe moarte. Sigur”, spune un alt vecin.

Tânărul de 32 de ani a fost dus de polițiști la audieri, iar anchetatorii fac cercetări la fața locului pentru a lămuri circumstanțele în care a survenit decesul victimei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prevăzută de articolul 188 din Codul Penal”, a precizat Corina Elena Avorniciţei, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul de 32 de ani riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite