Crimă din gelozie. Băcăuan ucis de cel mai bun prieten, în timp ce iubita lui se ruga la biserică

0
Publicat:

De la o dispută între doi prieteni s-a ajuns la crimă în judeţul Bacău. Un bărbat de 51 de ani şi-a ucis tovarășul de pahar pentru că acesta i-a reproșat că i-ar fi făcut ochi dulci iubitei sale.

Bărbatul a fost ucis cu o furcă de prietenul lui FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul a fost ucis cu o furcă de prietenul lui FOTO arhivă Adevărul

Femeia şi iubitul ei trăiau împreună de câțiva ani și aveau un copil de cinci ani. Împreună cu prietenul bărbatului lucrau toți trei la același patron, iar zilele și le încheiau adesea în casa cuplului. Așa s-a întâmplat și în ziua de  20 septembrie.

La un moment dat, femeia a plecat la biserică. I-a lăsat pe cei doi certându-se, iar la întoarcere și-a găsit partenerul de viață fără suflare, ucis de prietenul cel mai bun, în vârstă de 40 de ani.

„Când am mai făcut patru paşi lângă treaptă, l-am văzut trântit jos. S-a văzut că capul era lovit. Când m-am uitat mai tare se vedea sânge şi pe pat. Mortul era gelos. I-a zis numai prostii, că a făcut dragoste cu mine, în fine”, a declarat iubita victimei.

Echipajul de la ambulanță a constatat decesul victimei. Criminaliştii au aflat ce l-a împins pe unul dintre cei doi prieteni de pahar la crimă.

Bărbaţii au stat de vorbă la un pahar, iar când gazda i-a reproşat victimei că îi face ochi dulci iubitei lui, musafirul a pus mâna pe o furcă și l-a lovit de mai multe ori, provocându-I traumatisme grave. Femeia, rămasă singură acum, mai are trei copii din alte relații.  

„Între inculpat şi victimă a intervenit un conflict spontan, în urma căruia inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate pe tot corpul, provocându-i acesteia leziuni ce au condus, în cele din urmă, la deces”, a precizat Corina Avorniciţei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe langă Tribunalul Bacău.

Tribunalul Bacău a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele agresorului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite